samanblog

انواع رله و کاربرد آنها برای کمپرسور باد

0 گؤروش
یازار:‌

رله نوعی کلید الکتریکی با سرعت بالا است که توسط یک مدار الکتریکی مجزا تحریک شده و کنتاکت های آن باز و بسته می شود. بوبین این کلید الکتریکی به روش های مختلفی مانند مکانیکی، حرارتی، مغناطیسی، الکترواستاتیکی و … تحریک می شود. زمانیکه خواسته باشیم با یک سیگنال ضعیف مداری را کنترل کنیم مانند روشن نمودن یک موتور الکتریکی و یا اینکه با همین سیگنال ضعیف چندین المان مختلف را در تابلو برق مدیریت نماییم از این محصول استفاده می کنیم. در این بخش به معرفی انواع رله در کمپرسور باد می پردازیم.

نقش انواع رله در کمپرسور باد

رله (راه انداز موتور) یکی از مهم ترین قطعاتی می باشد که بر روی موتور کمپرسور نصب می شود تا موتور کمپرسور باد بتواند شروع به کار کردن نماید. در واقع رله در موتور کمپرسور باد نقش مهمی دارد. در صورت عدم وجود رله بر روی موتور کمپرسور برای هر بار روشن شدن کمپرسور نیاز به یک عامل خارجی می باشد تا به وسیله آن بتوان موتور را روشن نمود. اما وقتی قطعه ای به نام رله بروی موتور نصب می شود این فرایند به صورت اتومات انجام می شود، و نیازی به عامل خارجی برای استارت زدن موتور وجود ندارد.

در بعضی از مواقع رله نیاز به یک یار کمکی دارد تا بتواند موتور را روشن کند که این نقش بر عهده خازن می باشد. زمانیکه موتور کمپرسور باد در اصطلاح زیر بار است (فشار زیادی بر روی موتور وجود دارد) برای استارت زدن نیاز دارد تا علاوه بر راه انداز (رله) خازن هم به کمکش بیاید و در واقع یک شوک بدهد تا موتور بتواند از زیر بار خارج شود و به کار خود ادامه دهد.

مشکلات احتمالی در رله کمپرسور باد

یکی از شایع ترین مشکلاتی که در رله کمپرسور بوجود می آید گیر کردن رله (relay) می باشد. وقتی اپراتور کمپرسور باد را روشن می کند با افزایش ولتاژ و راه نیفتادن موتور مواجه می شود. در این حالت اصطلاحا رله گیز کرده است. همانطور که در بالا گفته شد داخل رله کمپرسور باد پلاتین وجود دارد، در صورتیکه این پلاتین ها به یکدیگر بچسبند و گیر کند موتور به درستی نمی تواند استارت بزند و گیر می کند که در صورتیکه این گیر کردن برای مدت طولانی به وجود آید، سیم پیچ موتور را می سوزاند.

پس بهترین کار این است که به محض اینکه متوجه شدید موتور کمپرسور باد امپر می کشد و روشن نمی شود سریعا برق دستگاه را قطع کنید. در صورتیکه همراه با رله، خازن هم وجود داشته باشد، بعد از گیر کردن رله، خازن خواهد سوخت. بهترین راه حل برای اینکه بفهمید رله کمپرسور سالم است یا نه، تکان دادن رله می باشد.

وقتی رله کمپرسور را تکان می دهید اگر پلاتین ها سالم باشند باید صدایی از داخل رله بیاید که نشان دهنده آزاد بودن پلاتین هاست. اما در صورتیکه رله را تکان دادید و هیچ صدایی را نشنیدید، رله ایراد دارد و پلاتین ها گیر کرده اند. (این مورد بهترین راه برای تشخیص سالم بودن رله های سیمی می باشد.)

در صورت تمایل برای مشاهده ادامه این مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.

منبع: انواع رله و کاربرد آنها برای کمپرسور

آردینی اوخو
یکشنبه 31 شهریور 1398
بؤلوملر : دانستنی ها,

کمپرسورهای هفت تا هشت یونیت دور دنتال

0 گؤروش
یازار:‌

تاریخچه شرکت دور دنتال

شاید برای شما اندکی جالب به نظر آید که داستان شکل گیری برند دور دنتال در سال ۱۹۴۱ با راه اندازی یک کسب و کار کوچکی توسط دو برابر به نام های ( Wilhelm durr – karl ) شروع به فعالیت نمود. امروزه آن شرکت دو نفره کوچک تبدیل به یک شرکت بسیار بزرگ و پیشرو در عرصه بین المللی گشته است. نکته قابل توجهی که در اینجا ذکر آن لازم می آید؛ این امر می باشد که بسیاری از  استانداردهای تکنولوژی دندانپزشکی نیز بر حسب تغییر و تحولات این کمپانی (دور دنتال) پایه گذاری شده است.

اهمیت تولید کمپرسور باد

وجود شرکت های متعدد که برای تولید کمپرسور باد ظهور کرده اند؛ خود گویای اهمیت بالای تولید کمپرسور باد می باشد. در این بین شرکت دور دنتال نیز با سابقه ای درخشان و پیشینه ای دیرینه رو به تولید کمپرسور باد آورده است.

شرکت دور دنتال همواره هم و غم خویش را بر طراحی منحصر به فرد و بهترین نمونه های کمپرسور باد نهاده است تا با مرغوب ترین و با کیفیت ترین نمونه های کمپرسور باد بازار فروش کمپرسور ها را در اختیار بگیرد.

کمپرسور باد شرکت دور دنتال برای راه اندازی ابزارآلاتی همچون: بکس بادی، میخ کوب، پیستوله، جک های بادی، ابزار پنومات، آپاراتی و… مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که وسایل مذکور نیاز به حجم قابل توجهی از فشار هوا دارند. به همین منظور می توان از اهمیت بالای تولید کمپرسور باد پی برد که فشار مورد نیاز دستگاه ها و ابزارآلات بادی را فراهم می سازد.

کاربرد کمپرسور باد به طور کلی

اگر بخواهیم کاربرد کمپرسورهای باد را به طور کلی یادآوری کنیم؛ بایستی اذعان داشت که حجم کمپرسورهای تولیدی باد با یکدیگر متفاوت می باشند. برخی از کمپرسورهای باد با توجه به حجم مخزن کمی که دارند؛ برای مصارف خانگی بکار گرفته می شوند. برای ملموس تر شدن موضوع می توان با نگاهی به اطراف زندگی خودمان کاربرد این کمپرسورها را به خوبی دید.

به عنوان مثال از این پمپ های هوا می توان برای باد کردن لاستیک خودرو یا باد کردن لاستیک موتور استفاده می کنند. علاوه بر آن از این کمپرسورهای بادی با حجم مخزن کم برای باد کردن توپ و انواع اسباب بازی های کودکان نیز مورد استفاده قرار میگیرند.

برای مشاهده ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.

منبع: کمپرسورهای هفت تا هشت یونیت دور دنتال


آردینی اوخو
شنبه 30 شهریور 1398
بؤلوملر : دانستنی ها,